Finaste vännerna

20120603-213509.jpg
Så här såg det ut i vår soffa igår. Två tvååringar som mös med en skål majskrokar. Så fina! Det var lek och bus långt in på sena kvällen. Men även lite allvar. När racerbilarna kom fram kom även lite av Lennons den är miiiiiiiiiin. Livia fick sig några nyp men då Lennon fick en knuff tillbaks efter varje nyp så lades hela billeken ner efter en liten stund med osämja. De började laga mat till gosedjuren istället. Smarta är de, de små, men samtidigt väldigt stora. Helt plötsligt bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s