Top 3 i appar

Lennon har fått en gammal iPhone att leka med. Det är imponerade hur lätt han använder den. Han drar, pekar och klickar. Letar sig fram till han hittar det han vill göra. Tittar på foto och klickar för att zooma. Ser klipp på Barnkanalen via Play-appen. Spelar spel och lär sig saker genom att titta, lyssna och härma. Det enda negativa är att det är svårt att hitta bra appar, framförallt på svenska. Men kanske vi kan göra en lista tillsammans? Har du ett bra tips så skriv in det i kommentarsfältet!

Just nu gäller främst dessa tre appar:
20120521-201802.jpg

20120521-201822.jpg

20120521-201850.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s