”Titta vatten”

I måndags Ssss:ade och Phruuu:ade Lennon när han lekte med Erik. Erik kissade och bajsade. Efter en stund klädde Lennon av honom och tog av Piiii-blöjan. Erik åkte in på den gyllene tronen vi vunnit från Baby Björn. Där fortsatte Lennon med ljudeffekter. När Erik var färdig blev han torkad med papper på pill&pung och gump. Ett rent skådespel att kika på! Med kläder (och ljudeffekter) testsatt även Lennon pottan. Men idag – 25/4-12 – hände det! Lennon har kissat pottan på förskolan! Små, små steg mot att bli stor. Känns stort! Jättestort!!!

20120425-153736.jpg
”Titta Ejik!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s