Vad göra med Bo Boo?

Vi i denna familjen är ju löjligt förtjusta i Marimekko. Tyger, skålar, handdukar, väskor, kläder, ja typ allt detta finska företag producerar blir lovely. För ett tag sedan fick jag hem ett tapetprov från Måleributiken. Ett stort tapetprov med underbara mönstret Bo Boo. Lennon har sedan tidigare lite saker med mönstret bl.a. en servis. Vad ska jag nu göra med tapetprovet? Ska jag klä in förvaringslådor, klä in några pärmar till Lennons alla papper, rama in som en tavla? Hmmm, får fundera på detta ett tag känner jag!

Det är helt gratis att beställa ett tapetprov från Måleributiken. Just nu går det inte eftersom de har lagerunderhåll men kolla in senare. Det finns ju så mycket kul att göra med tapeter!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s