Lycka!

Från dagen då vi fick reda på att vi väntade ett litet Gryn skrev jag dagbok på en blogg via ett blöjföretag. Där skrev vi tills Lennon var en månad gammal. Vi skrev om inget och om allt. Tanken med bloggen var att samla minne, tankar och fånga känslor vi hade just då. Vilket vi gjorde i massor. Alla läkarbesök, foto på den växande magen, alla grattisbesök när Lennon väl kommit ut till oss dokumenterades omsorgsfullt.

När Lennon var en månad kände vi att Grynetbloggen gjort sitt. Tanken var att vi skulle skriva ut alla inlägg och sätta i en minnesbok. Med jämna mellanrum har vi tittat in till Grynet och fyllts av härliga minnen. När Lennon var 1,5 år kände vi att det var dags för en ny blogg. Vi skapade en Lennonblogg för våra närmaste. Grynetbloggen glömdes bort lite…

På sportlovet satte jag mig för att pyssla lite med Lennons minnesbok. Jag tänkte att nu ska allt från Grynetbloggen skrivas ut och sättas in. När jag gick in på adressen fick jag den tråkiga nyheten att adressen inte fanns längre. Under flera timmar letade jag men förstod via ett forum på sidan att de plockat bort funktionen. Kan inte beskriva känslan jag fick i hjärtat. Kändes otroligt ledsamt att alla minnen var borta. Förtvivlan blev irritation och jag knåpade ihop ett mail till blöjföretaget.

Idag svarade de mig. De har återskapat sidan åt oss! Kändes otroligt härligt! Vilken lycka!

Nu har vi suttit och läst om all förväntan, spänning, glädje och sorg som fanns i våra liv från augusti 2009 till maj 2010. Några tårar kikade fram under ögonlocken samtidigt som det värmde om hjärtat!

Och som ni förstår så har Lennonbloggen nu blivit till Lennon’s Room. En reklamfri blogg. Fortfarande främst för oss själva och våra nära, men öppen för alla som vill hälsa på!

En reaktion på ”Lycka!

  1. Ja, det var en ära att få följa lilla Grynet och Lennons första tid i denna trevliga dagbok.. Lika trevligt att följa den här bloggen med era tankar, idéer och framför allt alla ljuvliga bilder på Lennon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s