Boktips

OLIKA förlag ger ut fantastiska barnböcker. De vågar att utmana de stereotypa och förlegade normer som finns i litteraturens värld. De står och arbetar för kvalité, genuskoll och samtid & mångfald. Kanske du känner igen förlagsnamnet? Den sista tiden har de varit väldigt aktuella i media med sin nya hen-bok (hen är könsneutralt och ingen hon/han) Kivi & monsterhund.

De bilderpocketböckerna som Lennon har kan man prenumerera på via förlagets hemsida. Precis som med en tidning. HUR praktiskt är inte det! Ett tag fick man även en bok på Lindex om man handlade två-tre barnplagg. Vet inte om det erbjudandet finns kvar längre, men kolla om du ska dit! Annars finns deras böcker numera i välsorterade bokaffärer. Kolla in!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s