Nostalgi

Bamse, världens starkaste björn, är en seglivad björn. Lika populär på 1980-talet nu år 2012. Lennon har sedan ett tag tillbaka ”läst” Bamsetidningen som är för de yngsta barnen. En tidning med tjocka, blanka sidor och enkla berättelser. Lätt att bläddra i för ett litet barn. Lätt att läsa för oss vuxna.

Martins farmor Inez var en hejjare på att sticka tröjor. Lagom till snön letade Lennons farmor reda på de gamla tröjorna. Tjocka, härliga, hemstickade tröjor. Fina, omodernt moderna tröjor. Egentligen inget vi skulle köpt men nostalgin gör sitt. Sött att pappa-son värms av samma tröja. Lennon var förtjust över att ha den bruna björnen på magen och det är underbart att se.

En reaktion på ”Nostalgi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s