Molnigt

Jag blir lugn av moln. De är lätta, fluffiga och mjuka. Trygga. Lennon har två lampor med moln som jag älskar. En taklampa från Gunilla Axén och en fönsterlampa från IKEA. Kanske är det dags för lite nytt sällskap? Ett par förvaringsburkar. Eller kanske ett bäddset? Molnet måste ju vara en perfekt sovkompis vid läggdags! Jag får sova på saken… Det får ju inte bli för molnigt!

 

Sov Gott!

 

4 reaktioner på ”Molnigt

    1. Lammen ja… De är med hur söta som! Passar också mycket bra att somna med <3 Börjar bli dags att renovera utdragssängen jag köpt och då behövs nya lakan! :)

  1. Försöker övertala min blivande 6-åring att det kan vara fint med moln på väggarna i hans nya rum….går sådär. Får bli till lillebror istället =)

    1. Jag såg att molnen kommit som tapet! Jisses så snyggt! Kanske man kan ha en svart-vit i hallen? =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s