Neverending summer

Vår- och sommarkollektion från Bobo Choses är inspirerad av barns eviga nyfikenhet och frågor.

I somras när jag klämde på kollektionen i Paris så blev jag faktiskt inte superimponerad. Som vanligt finns det många fina plagg och såväl färg- som formspråket är som alltid tilltalande för mig. Men kollektionen kändes lite tråkig…

Med tråkig menar jag nog snarare lite fantasilös…

Eller så är det så att jag blev överväldigad av alla fina kläder när jag var i Paris. Kanske är det så att denna kollektionen är precis lika bra som tidigare, kanske är det bara så att det är många andra märke som har lite extra grymma kollektioner till denna kommande säsong. Jag får väl återkomma sen när jag känt in mig i lugn och ro.

I denna kollektion har Bobo Choses fortsatt att satsa på hållbara produkter och hela 60% av kollektionen är tillverkad i ekologiskt bomull. Plastpåsarna som plaggen kommer i är även utbytta till en nedbrytningsbar variant.

Bobo Choses har fortfarande en bra bit kvar för att ens vara i närheten av att matcha exempelvis Mini Rodini, men alla steg i rätt ritning är bra! Till aw18 hoppas jag de satsar ännu hårdare märkningar som GOTS.

En sak som är allt annat än tråkig är pressbilderna till Neverending summer. Otroligt fina bilder som verkligen speglar barn. Jag kan riktigt känna in sommarkänslan! Underbart!

Den 18 januari släpps kollektionen och jag vet redan ett par tröjor som kommer att få flytta in i barnens garderober.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s