Tinycottons AW17

Altiplano är namnet på Tinycottons kommande höst- och vinterkollektion som släpps den 26 juli.

I våras var det en liten hund som stod för inspirationen och hösten kollektion gästas även den av djur. Lamor.

Kollektionen går huvudsakligen i tre nyanser: vinrött, rost och kornblå. Och svart och vitt såklart.

Det kommer väldigt (väldigt!) många stickade plagg och dessa ovan är tre favoriter hos mig. Koftan blir högst sannolikt ett köp till båda barnen. Klassisk och perfekt att matcha till det mesta.

Annars då. Ja tyvärr måste jag säga att detta är den tråkigaste kollektionen sen jag började handla Tinycottons för fyra år sedan. Det jag fastnade för var Tinys små och enkla men genomfina print – de är typ putsväck i Altiplano. Denna kollektionen känns lite krystad, för stor, och faktiskt är det så att en del print helt enkelt bara återanvänts i annan färgskala.

Koftan nedan är ett exempel på återanvändning. Samma modell som fanns både AW16 och SS17 och dessutom i samma print som förra hösten. Men den ska spanas in trots det, koftan från AW16 börjar nämligen bli liten och den vita från nuvarande kollektion känns verkligen som en vår-/sommarkofta. Vi älskar modellen och de stora fickorna!

Lamahuvudet uppe i vänstra hörnet är änden på en halsduk och de små nere i hörnet är säsongens knästrumpor. Två saker jag tror kommer att sälja bra!

Men jag ska inte buttra ihop helt. Till våren kommer det faktiskt tillbaka ett print som känns som det Tinycottons jag fastnade för och nu i höst kommer flera plagg att fungera som en bas till annat. Det behövs det med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s