My Little Bandit Brand Rep


Snart landar vår- och sommarkollektionen från My Little Bandit i butikerna. Och vet ni. Linné och Lennon kommer att vara ”brand reps” för detta grymma norska barnklädesmärke! Det är så kul att jag får nypa mig i armen!

Barnen kommer att få testa en rad med fina kläder och jag kommer att fota dem! Hur kul liksom? Jag kommer även att göra matchningar och flat lays som kan användas som inspiration. Det ska bli så kul!


My Little Bandit är ett grymt märke. Kristine som driver MLB satsar stenhårt på en så bra produktion som möjligt. Tygerna är ekologiska och gots-certifierade och hon är väldigt noga med kvalitén. Vi har haft leggings från MLB i flera omgångar och varit supernöjda – vilket så klart är ett krav för samarbete. Jag skulle aldrig tipsa om något som vi själva inte tycker om.

Är du nyfiken på den nya kollektionen så spana in My Little Bandit på Instagram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s