Lyon green.

Glowing Lyon, grönare grön är svår att hitta tror jag. Men ack så fin den gör sig inne på Lennons rum.

Och gissa om jag blev lite extra glad när jag hittade ett helt sortiment av kuddar i matchande grön. Jag känner lite som så att har man börjat rejält med starka färger så kräver det nästan att man fortsätter att gå all in. Men de finns även i andra färger om man är tveksam till grönt!

 

Som några av er sett på Instagram så köpte jag även en ny poster till Lennon, en sådär lite lagom galen en från Studio Lisa Bengtsson. Bilden nedan är lite suddig, bloggen samarbetar inte med mig och håller på att göra alla bilder efter nummer två kassa. Jag får väl skallra igång en dator och kolla om jag måste uppdatera något…728x 90

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s