Sea Green Mélange.

För två veckor sedan var det tänkt att jag skulle varit och njutit på underbara Katrinelund tillsammans med bästa ambassadörsgänget från BeSafe. Så blev det ju inte riktigt. Istället låg jag på akuten. Det är livet, när det visar sig på sämsta sidan.

Men nu börjar det bli rätsida på mig och jag längtar vår som aldrig förr. Dock ligger jag lite efter i allt känner jag. Men det är bara att släppa, eller bara och bara. Kontrollfreaket i mig tränar på det.

På tal om BeSafe så har de kommit med ett nytt tyg till iZi Go Modular och iZi Modular RF, Sea Green Mélange. Färgen får mig att tänka på havet en krispig vinterdag, den mjukt gröna tonen känns lite som ett tunt lager med frost. Väldigt vackert!

Förutom detta ursnygga ”vill-ha-tyg” så har även Midnight Black, Metallic Mélange, Ivory Mélange och Sunset Mélange släppts till modellerna iZi Plus och iZi Kid X2 i-Size.

Alla tyger finns att se i BeSafes nya Lookbook för 2017 och är du ute efter en ny bilstol så en titt i den och inspireras. Verkligt inspirerande bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s