Som en eländig prickekorv.

Jag vill inte förpesta er tillvaro med en bild på hur jag ser ut. Huhaa. Men med ord kan jag ju säga som så att jag ser för jävlig ut. Mitt skinn är fyllt med röda blemmor, prickar och utslag. Och det kliar. Något så fruktansvärt!

Nu är jag inne på femte dagen. Två nätter på akuten och besök på vårdcentralen har resulterat i noll än så länge. Jag äter hög dos av både Betapred och allergimedicin. Jag har fått adrenalin vid två tillfälle men det blossar upp på nytt hela tiden.

Idag har det i varje fall gått iväg en högprioremiss till Lund och jag hoppas att de snart kan ta emot mig!

Det läskiga är ju att jag inte har någon som helst aning om vad som är triggern. Nu har jag till och med sovit hos mamma för att se om det kan vara något hemma hos oss, men nej. 

Usch ja. Detta ”söker verkligen mig” som Martin ibland säger på gammaldags vis. 

BTW. Den fina korvpostern finns att få tag i HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s