Mjukaste merinokläderna.

Här i Skåne väntar vi fortfarande på vintern. Igår började dock höstjackan att kännas lite kall och enligt prognoserna så ska vintern vara på väg.

Barnens garderober är laddade för alla dess tänkbara väder och hyllorna i garderoben är fyllda med diverse underställ, mössor och vantar. 

Nytt för säsongen är detta underställ i 100% merinoull från Voksi. Detta är inte som ett vanligt tunt underställ man har under kläderna utan detta är mer som det andra lagret, perfekta att dra över de vanliga kläderna då man ska ut i bilen.

Kläderna är ribbstickade och väldigt stretchiga vilket gör de lätta att dra över andra kläder. Jag testade dem faktiskt på Lennon som har ett par storlekar större i kläder men de gick faktiskt att dra på honom! De satt inte snyggt, utan jag testade mest för att jag tycker om att se vad kläderna klarar. Och dessa återfick formen trots väldig uttöjning. Med andra ord kommer Linné att kunna ha dessa nästa vinter också.

Kvalitén känns väldigt bra. Merinoullen, som är en blandning mellan ull och silke, är len men kraftig. Överdelen har genomtänkta detaljer som skyddsflärp vid hakan. Men på insidan har Voksi även fortsatt med tyg utanpå blixtlåset så det inte ska skava och kännas kallt mot halsen. Sånt gillas!

Voksis kläder hittar du bland annat hos Babyshop.

Den fina mössan i cashmere kommer från Rock the Goat, och den är heeelt fantastiskt mjuk och len!

Halsduken är från Milk Copenhagen, men den finns inte längre att köpa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s