Lata dagar. 

Jag hoppas att ni hade ett fint avslut och en bra början på 2017!

Här hemma lunkar vi runt i ett härligt ledighetsmood. Sovmorgnar och soffmys står på agendan. 2016 var ett tufft år och vi är i behov av ett lungt och skönt 2017!

Energin har faktiskt räckt till en del små projekt här hemma. Stringhyllorna som legat i källaren väldigt, väldigt länge har äntligen kommit upp i vardagsrummet. Hyllplanen räckte inte riktigt men fler är inköpta sen dessa bilder togs. Jag ska visa lite bilder på hur det blev sen!

På tal om mys. Linné, vårt lilla gos, är helt tokig i sina nya gosedjur från Done By Deer. Krokodilen är hans nya sovkompis och den fungerar lite som en sån kudde man hade när man var gravid. Den är lång men ganska platt så han kan både ligga på den, ha den runt sig, över sig. Ja överallt! Och jag förstår honom, för  krokodilen är sådär löjligt mjuk och len i ”pälsen”! 

Och ser ni, Linné har lagt blöjan! Han börjar bli så stor, vårt lilla gos ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s