My everyday Day bag.

Efter några tuffa och mindre roliga månader så är jag äntligen tillbaka. Både i mig själv och på jobbet. Och för att vara lite extra snäll och uppmuntrande till jaget så unnade jag mig en ny jobbväska från Littlephant.

En vardagsväska som även är tänkt att fungera som en skötväska. Och det är en riktigt bra kombination. Det finns nämligen gott om förvaring i väskan! Fack, fickor, flaskhållare, nyckelband osv. Perfekt för mig som har en miljon saker i min väska. Nu blir det mer organiserat än kaos – vilket är underbart!

Just nu kan jag erbjuda er en fin rabatt på Ellos vilket ger er 20% rabatt på ett köp*. Och det gäller även varumärke! Så har du kikat på en ny väska, ny klocka, höstskor eller kläder så passa på! Klicka bara HÄR och anger koden 345416 i kassan.

 

*rabatten gäller på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, belysning, tapeter och mattor. Dock ej på Odd Molly och Ugg.
Detta inlägg innehåller adlinks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s