Nadadelazos aw16.


il dolce far niente – ITALIA!

Att inte göra något särskilt, koppla av och drömma. Det är ledorden för Nadadelazos helt fantastiska höst- och vinterkollektion.


Det spanska märket Nadadelazos har tillverkat barnkläder sen 2010 men på den svenska marknaden räknas de till nykomlingarna. Eller bubblarna om ni frågar mig. För detta är ett märke som jag tror på!

För det första så tillverkar Nadadelazos barnkläder. Barnkläder som är skapta för att kunnas leka i. Bara det. För det andra så sträcker sig storlekarna sig från 0 månader till 10år.

Och sen kommer vi till det viktigaste. De har en schysst produktion! Och självklart tillverkar Nadadelazos sina kläder i 100% ekologisk och GOTS-certifierad bomull.Kollektionen tar oss på en vespatur i Florens där vi kikar på konst och äter pasta. I modestaden Rom lutar vi oss tillbaka bakom våra solglasögon för att bara kika på förbipasserande människor, och kanske går vi även på en eller flera shoppingturer. Men inte nog med det. I Venedig njuter vi av solnedgången och romantisk gitarrmusik sittandes på en pittoreskt gondol. Hur perfekt låter inte det?

…och på tal om perfekt. Kapporna och jackorna är magiska!

I våras köpte jag barnens första plagg från Nadadelazos och de är lika fina efter sommarens vilda lekar och glassäventyr. Och Linné, den lilla lyckogrisen, han har minsann fått möjligheten att testa plagg ur ovanstående provkollektion. Och jag kan säga som så att där en del plagg som storebroren är duktigt avundsjuk på… Jag med för den delen.

Jag upplever att storlekarna är något mindre. Linné (som är välväxt för sin ålder) har strl 2-4yrs och de plaggen sitter perfekt och har dessutom lite växtmån. Men har du däremot en fyraåring så hade jag satsat på att gå upp en storlek. Men det är ju såklart individuellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s