On my wishlist.

Jag vet inte om jag blivit lite galen men jag vill byta skötväska. Eller, jag tycker faktiskt att vår skötväska är allt för stor numera. Linné kräver inte mycket mer än en blöja och en paket tvättlappar när vi åker någonstans. Och i skötväskan försvinner det.

Jag tycker mig ha hittat en mycket värdig ersättare i Littlephants Day Bag. En stor Littlephantskötväska mot en mindre och mer ”väskig” väska. Just nu får man dessutom 20% rabatt vilket gör att priset blir lite mer överkomligt!

Men mycket vill ha mer. En liten sminkväska till allt smått hade suttit fint. Hmm, jag får klura på det. Men jag brukar ju alltid unna mig en sommarpresent…

HÄR hittar du Littlephants underbara saker.

Om du klickar HÄR och anger koden 345413 i kassan så får du 20% rabatt på ett HELT köp. Det gäller alla kläder, skor, accessoarer, hemtextil, hemdekoration, inomhusbelysning, möbler, tapeter och mattor på Ellos. Och det gäller ÄVENVARUMÄRKEN och REA!

Detta inlägget innehåller adlinks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s