ny mysbelysning.

Tänk att något som blev fel kan bli helt rätt. Ja, precis så är det med vår nya ljusslinga!

Min tanke var att jag skulle beställa en batteridriven slinga till lekstugan, men det blev lite fel insåg jag när jag packade upp paketet från Jollyroom.

Sen tidigare har vi en ljusslinga med 20 bollar i vit-grå nyanser. Den drivs med batteri. När jag såg denna snygga med 35 vit-rosa-turkosa bollar för under 200kr så tänkte jag mest att det var ett fynd! 

Och det var det. Fast med elkontakt. Och det gjorde ju faktiskt inget. Det blev faktiskt perfekt! För i vårt sovrum har vi just detaljer i rosa och turkos/mint. Så jag tänkte helt enkelt bara om. Den gamla ljusslingan hamnar i lekstugan och denna nya i vårt sovrum!

Den nya ljusslingan har dessutom timerfunktion vilket gör att den passar utmärkt som nattlampa. 

Tänk att något fel kan bli så rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s