Linné i huset.

Han älskar verkligen sin lekstuga. Eller ”huset” som han kallar det. Hade Linné fått bestämma så hade han varit där ute mest hela tiden. 

Ikväll när regnmolnen gav vika för lite solsken så gick vi ut. Jag blev bjuden på en riktig kvällsbuffé!

Vi började med ägg, smörgås och lite vatten. Sen gick vi vidare till kaffe och grillat. Och kokta macarons.Servisen och köksartiklarna kommer från det finska märket Plasto och Jollyroom. De är i plast, vilket faktiskt är ett aktivt val från vår sida. Idag ska allt plastbantas och ersättas med trä och metall. Men träleksaker utomhus står sig inte så bra. Metall är tungt och hårt. Plast däremot är slitstarkt, lätt att göra rent och vädertåligt.

Sen finns det plast och plast. Plastos leksaker är trygga leksaker där plasten är godkänd för livsmedel och självklart fri från ftalater, BisfenolA och tungmetaller. Det är viktiga saker att hålla koll på! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s