Lim med barndomsminnen.

När jag gick i lågstadiet så minns jag mitt limstift. Det var en vit/blå förpackning med ett knallblått stift. Och stiftet det luktade helt ljuvligt. Lite som en blandning mellan körsbär och marsipan. Ett riktigt doftminne!

När vi fick hem en låda med lim från UHU så visade det sig att deras UHU stick Magic luktar precis som mitt skollim! 

Inte nog med att det doftar gott. Den blå färgen hjälper Lennon att se var han har tagit på lim. När det torkat blir det genomskinligt, så den blå färgen behöver man inte oroa sig för att den ska synas!

I paketet låg även ett UHU Multi Purpose lim, UHU Patafix häftmassa och ett UHU stick

Jag som överkonsumerar häftmassa till barnens kort och postar blev glad över att hitta en häftmassa som faktiskt sitter bra utan att lämna spår. Den jag köpte sist var nämligen helt okladdig och hård. Och så vill en ju inte ha sin massa!

Bortsett från det drömskt doftade limstiftet så är det vanliga limstiftet, UHU Stick, min favorit. Det fungerar på samma sätt som Magic men är tillverkat av 98% naturliga ingredienser och förpackningen består av 50% återvunnen plast! Båda stiften är fria från lösningsmedel, så det behöver man inte oroa sig över. Men miljöaspekten gör det ”vanliga” limmet till vinnare.

Tack vare att jag är medlem hos Buzzador så har vi fått möjlighet att testa dessa produkter. Det är helt kostnadsfritt att vara medlem och HÄR kan du läsa mer om hur Buzzador fungerar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s