Milk Copenhagen 50-70% rabatt.

Nu när det är rea typ överallt är det lätt att tappa greppet om vad man egentligen villhöver och behöver. För mig har det inte blivit många köp.

Men igår när Milk Copenhagen sänkte sin rea till 50-70% så slog jag till på några saker. Bland annat så blev det några par av dessa tubsockor. Lennon har använt deras strumpor i tre säsonger nu och just tubsockorna är så tjocka och mysiga. Säsongens tubisar är dessutom lite längre i skaftet vilket bli snyggt till shortsen!

Till mig själv köpte jag en ny tunika. Jag har redan denna, men råkade köpa den en storlek för stor så nu slog jag till på en medium! Perfekt!

Några plagg jag kan tipsa om är ”morotskläderna”. Jag och barnen familjematchar i morötter! Hahaha. Jag har långklänning, Lennon shorts och Linné en T-shirt

För dig som är ny med Milk Copenhagen så skulle jag vilka säga att storlekarna är generösa. Framförallt dubbelstorlekarna. Jag går inte upp i storlek. Eller jo, jag gjorde det till mig själv… Helt i onödan! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s