dolce gusto

För ett tag sedan hämtade jag ut ett väldigt trevlig paket på posten. I ett samarbete mellan Buzzador och Nescafé Dolce Gusto så var jag en av de lyckliga kaffeälskare som fick testa kapselmaskinen Stelia.
   

Inte nog med att jag fick hem den pianosvarta kaffemaskinen, det kom även en sats med 140 kapslar i diverse smaker! Traditionellt bryggkaffe, espresso, chokladmjölk och te var några av kapselsorterna som vi sörplat i oss de senaste veckorna. 

Lennon blev tokförtjust i chokladdrycken och eftersom maskinen är busenkel att använda så har han på egen hand klarat av att fixa till en kopp. 

Och Linné ville så klart inte vara sämre. Himla fint att maskinen även kan brygga kallt. En kopp med kallvatten gjorde nämligen lillebroren både stolt och glad! Haha. Nescafé får nog fundera på att samarbeta med något vällingföretag, en tryck till färdig välling hade varit grymt! 

  

Stelia har en innovativ design och vann faktiskt nyligen en Red Dot-utmärkelse just på grund av den höga designkvaliten. Jag gillar den pianoblanka ytan men i vårt sextiotalskök så ser maskinen lite ut som en framtidspryl.

Maskinen startas genom en knapptryckning, därefter reglerar man vattenmängden genom att dra fingret på pekskärmen och när koppen är färdigbryggd så stänger maskinen automatiskt av sig. Enklare blir det inte! 

  

En detalj som jag verkligen gillar är den röda sladden! Men så älskar jag ju rött… 

Anledningen att jag fick testa detta underbara kaffekit helt kostnadsfritt är att jag är medlem på sajten Buzzador. Med jämna mellanrum får jag som medlem erbjudande om att få testa olika produkter i utbyte mot min åsikt. Och har man turen med sig så kommer man med i riktigt grymma kampanjer, som jag gjorde här nu! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s