tvättips

Tidigare har jag tipsat om min vän Jennies mirakelkur när det kommer till fläckborttagning. Nu är det dags för tvättips nummer två!

Colour Catcher!

  
Colour Catcher är vita små tvättdukar som man slänger in i tvättmaskinen tillsammans med det som ska tvättas. Dukarnas funktion är att samla upp de färgpartiklar som frigörs i tvätten. Enkelt jämfört så fungerar dukarna som färgmagneter.

Dukarna på bilden kommer ifrån en maskin med gul/rosa/röd tvätt och en mörktvätt. Samtliga plagg var tvättade minst en gång förut men trots detta så hade det alltså släppt så pass mycket färg från plaggen att dukarna färgades en hel del. 

Ibland har jag funderar över hur tusan man så bevara det vita i en randig tröja lika krispigt vitt som innan tvätt. Och jag tror mig ha hittat svaret i Colour Catcher! Istället för att det vita i ett plagg ska suga upp överflödig färg som snurrar runt i tvättvattnet och på så vis bli dassigt så suger tvättdukar upp denna. 

  
Colour Catcher finns i mataffären och kostar runt tjugo kronor för 15 dukar. En duk kan användas flera gånger beroende på hur mättad den blivit. Våra brukar klara sig i 2-3 tvättar.

Jag har fått testa Colour Catcher genom Buzzador men åsikterna är opåverkat mina egna. Det fina med Buzzador är att jag får testa produkter i utbyte mot min åsikt, oavsett om den är positiv eller negativ. 

Är du intresserad av att läsa mer om Buzzador så kan du göra det HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s