testagram

I samarbete med Testagram så har jag fått testa på deras prenumerationstjänst i vilken man får hem produktnyheter inom detaljhandeln. Som bekant så tycker jag om att testa nyheter och jag gissar att jag är en sån person som reklamfolket älskar – jag går nog på de flesta reklamknep och lockas  av det nya. Fast även om jag oftast återgår till ”gamla klassiker” så händer det ibland att jag hittar nya favoriter.
testagram

Förr några veckor sedan fick jag hem första paketet och i lådan fanns följande:

testagram.se

ekologiskt jordnötssmör

Nu har jag testat de flesta produkterna och favoriten blev helt klart det ekologiska jordnötssmöret. Om det finns utan crunch så kommer det att bli en standard i vart kylskåp.

Baret från Gainomax såg riktigt smarrigt ut, men tyvärr. Smaken var helt ok men det kändes verkligen som att jag satt och tuggade runt på hästfoder. Inte min grej. Hallonchokladet från Nellie var en helt annan grej – mums!

gainomax choklad

Är du nyfiken på att läsa lite mer om hur Testagrams tjänst fungerar så kan du läsa mer HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s