smådjur i ägg

Påsken är ju väldigt förknippad med godis, och oftast i helt orimliga mängder. Men i år skippar vi godiset i barnens ägg och i stället får de rejäla och vettiga saker som de kan ha glädje utav långt efter att påsken är över.

Linné älskar som bekant ”surprise eggs” och det spann jag vidare på!  

   
Hos Kurragömma hittade jag detta fina lekset från Plantoys. En komplett liten veterinärmottagning med figurer i perfekt miniäggsformat. 

  
Själva mottagningen och möblerna var för stora för äggen så de får komma för sig själv men titta så perfekt det blev med figurerna! 

  
Jag tror att Linné kommer att älska denna påsköveraskningen. Och förmodligen vill han behålla äggen så han kan fortsätta leka ”subaajs äggs”.

Jag känner mig väldigt nöjd med att ha ersatt godiset med rejäla saker. Visst kostar ett sett som detta några kronor mer än ett ägg med godis. Men i det långa loppet så blir detta billigare – tänk själv så många timmar detta kommer att lekas med!

Lekuppdatering utlovas senare! 

Vill du kika på det fina (ekologiska och giftfria) leksetet så finns det HÄR, och HÄR finns flera andra fina set från samma serie. 

2 reaktioner på ”smådjur i ägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s