långfrukos

Är det något jag verkligen tycker om och uppskattar så är det långa, avslappnade och smaskiga frukostar. Jag tror bestämt att frukosten är mitt absoluta favoritmål på dagen!

mysfrukost

I samarbete med Buzzador så har vi fått smaka Arlas nya ekologiska ost Hovan. I vanliga fall äter jag gräddost, så jag kände mig lite våglig som tordes smaka något nytt. Men det gick fint, Hovan är en mild ost med mjuk och rund arom. Det kändes lite som en klassisk familjeost, om det nu finns en ostsmak som passar in på det…

arla hova

Under frukosten undrade Lennon vilken skillnaden var på en ”vanligt” ost och en ekologisk. När vi pratat om kossorna, om gifter och betesmarker osv. så kom jag att tänka på att man är bra dum när man snålar in på de extra kronor som ekologiska livsmedel ofta kostar. Den enda som tjänar på det är plånboken, och den är ju ett dött ting.

Om du med vill testa nya produkter och tjänster så kolla in Buzzador. Det är en ”word to mouth” portal då du kostnadsfritt, i utbyte mot dina tankar och upplevelser, får testa de senaste produkterna på marknaden. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s