prickiga jag

Det är en helt vanlig, ovanlig onsdag. Jag är klädd i prickar från topp till tå och på väg ut. Och då menar jag inte ut som i utomhus, jag är faktiskt på väg till en restaurang. God mat väntar! Det känns väldigt lyxigt såhär mitt i veckan!  

 

På mig har jag några riktiga favoriter. Tunikan som skymtas kommer från MILK COPENHAGENs damkollektion och den är verkligen störtskön, och snygg! Skorna är reafyndade chelseaboots (helt i skinn) från Ellos – och de finns fortfarande kvar om du är på jakt efter ett par snygga och sköna skor.

  

HÄR finns tunikan och HÄR hittar du skorna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s