mina favoriter från MILK

Idag släppte MILK COPENHAGEN sin härliga vårkollektion i webbshoppen och jag har spanat in och listat mina favoriter som mer än gärna får flytta in i barnens garderober.

milk copenhagen

MILK COPENHAGEN har som de flesta andra barnklädesföretag delat sitt sortiment i ”flick” och ”pojk”. Men som ni vet så är jag ju inte så mycket för det här med avdelningar. Jag tittar alltid igenom ALLT i webbshoppen eller i butiken och sen köper jag det som passar mina barn. Så borde alla göra tycker jag, annars kan man ju gå miste om så mycket fint!

Generellt så tycker jag att MILK COPENHAGEN har perfekta unisexkläder, några av Lennon och Linnés ”milkfavoriter” kommer just från flickavdelningen, så lås er inte vid de olika kategorierna utan kika runt och inspireras!

Jag har listat mina top 5 favoriter till barnen, tyvärr blev det inget bra med bilderna men klicka bara på länken så kommer du till plagget.

Linnés top 5:

Lennons top 5:

Jag har redan några av damkläderna själv, vågade helt enkelt inte vänta där eftersom damkollektionen är begränsad! Bland annat så satsade jag på morotsklänningen, den tänker jag att jag ska matcha med barnen. Klänning till mig, tröja till Linné och shorts till Lennon. Hur gulligt är inte det? Älskar matchningar!

  

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s