en diamant till lampa

Jag har länge, länge tittat på en diamantformad glödlampa men priset på 300kr har satt stopp för köp varje gång jag kikat. Jag tycker att det är på tok för dyrt för en vanlig glödlampa!

Men så sprang jag på denna hos Ellos. 

  
Till skillnad från glödlampan jag kikat på tidigare så är denna återanvändningabar. Det diamantformad glaset går nämligen att skruva av! Och när ”lampan” som är ett halogenstift gjort sitt så byter man bara ut det. Detta känns så himla mycket bättre ur en hållbarhetsaspekt! Nu kan jag ju ha min diamantlampa för evigt om jag så önskar! Inte en massa slit och släng och nyproduktion.

   
 
Och som om att det inte var nog. Denna kostar mindre än hälften! Alltså sparar jag både mina pengar och på vår värld, bättre än så blir det väl inte!

  
Jag känner mig jättenöjd med kombinationen med textilsladden med rosa sockel och diamanten, det passar väldigt fint med våra ljusgrå väggar. 

HÄR hittar du diamantlampan och HÄR här hittar du sladden. 

Med koden 335707 får du 100kr rabatt för varje 500 som du handlar för. Gäller ej i kombination med andra erbjudande, gästdesigner, elektronik och resor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s