MILK COPENHAGEN

Jag har precis bläddrat igenon MILK COPENHAGENS lookbook för deras kommande vår- och sommarkollektion och kan konstatera att där finns en hel del – till MIG! Japp, du läste rätt! Nytt för denna säsongen är nämligen att de släpper en limiterad damkollektion!

Jag ska försöka att lägga beslag på långklänningen med morötter, det prickiga setet med tröja & byxa och de randiga byxorna!

Problemet för mig är att kollektionen börjar att säljas först via konsulenter (13/2), och här nere i mina trakter finns ingen! Och jag vill inte behöva vänta tills dess att webbshoppen öppnar den 29:e. Jag menar, tänk om allt är slut då?milk copenhagen kids

Och det är inte bara jag som personligen söker säljare, just nu behöver MILK COPENHAGEN flera nya inspirerande säljkonsulenter. Skulle du vilja veta mer om hur det går till och fungerar så kan du läsa mer HÄR

SNEAK PEEK milk woman

Till barnen kommer flera riktigt fina plagg men de kommer jag visa lite mer av i ett eget inlägg! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s