tre tiny-favoriter

Nu har äntligen tinycottons släppt sin vår- och sommarkollektion som går under namnet Botanical. Och vad temat handlar om tror jag ni förstår utan vidare förklaring…

För att inte gå vilse i deras djungel så har jag listat mina tre favoritoutfits. Högst upp på listan ligger en sval sommaronsie till Linné. Den sålde slut snabbt i fjol så i år får jag slå till i tid!

   
   
Sen SS-15 är deras storlekar normala till generösa i storlek. Så gå inte upp en extra storlek! Ska du däremot köpa begagnat från tidigare säsonger så var de väldigt små i storlek tidigare, då kunde jag gå upp både en och två storlekar till Lennon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s