birkenstock för barn

Så länge jag kan minnas så har jag tassat runt på jobb i ett par svarta klassiska sandaler från Birkenstock. Det är tveklöst de skönaste och mest seglivade sandaler jag någonsin ägt. Ibland är det nästan så att jag önskar att de ska ge med sig så man kan köpa ett par nya i någon ny snygg variant.

När det var dags för Lennon att få nya inneskor till förskolan så snålade jag och köpte ett par i modell billigare. Det visade sig dock bara bli dyrare. För inte höll de inte. Redan efter ett par veckor så började sulan att lossna. Och nu ligger de i soptunnan sen ett tag.

Istället fick vi köpa ett par nya sandaler och denna gången snålade jag inte. Himla konstigt egentligen, jag brukar snåla till mig själv och inte till barnen. Men jag tänkte väl att det bara var ett par inneskor. Precis som att Lennons fötter inte är i samma behov av fotvänliga skor som mina!? Helt knasigt tänkt! 

Men numera glider han runt som i en stjärnhimmel på förskolan. Och han är väldigt nöjd! 

birkenstock barn

birkenstock barnskor

Är du på jakt efter inneskor så såg jag att dessa just nu är prissänkta med 30% hos Ellos

Klicka HÄR så kommer du direkt till barnsandalerna! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s