gardner and the gang ss16

På torsdag så släpper Gardner and the gang sin nya vår- och sommarkollektion, Land of no difference. I vanlig ordning möts vi av färgstarka och lite knasiga djurprint. Detta i en härlig blandning med grafiska tryck och mjuka pasteller.

På en bas av vitt, grått, aprikos och turkost har Kristin, som är kvinnan bakom GATG, byggt upp en kollektion som trots olika färger och print håller ihop så väl att allt går att matcha. I varje fall för alla de som är som jag som gillar att mixa både färger och mönster. Det är ju så himla härlig när det blir sådär perfekt missmatchat matchat. Gillar man det lite mer stilrena så matchar man upp med antigen en enfärgad över- eller underdel. Då får man en stillsammare men fortfarande lekfull look.

gardner and the gang ss16gardner

Vi får möta upp två nya djur i denna kollektionen, ponnyn Peter och giraffen Gertrude. Och inte är de två helt vanliga djur inte. Peter älskar att dyka och upplevs som lite märklig av många andra. Fast det bryr inte han sig om! Gertrude sticker ut från mängden med sin långa hals, och gång på gång visar hon att det inte är något fel med att stå ut från mängden.

Peter och Gertrude är vänner, två vänner som bor och leker i landet där inget spelar någon roll. De symboliserar det öppensinnade, de vågar sticka ut från mängden och accepterar andra för dem de är.
gatg ss16

Och det är lite så jag känner med Gardner and the gang. Det är ett klädmärke som inte gör skillnad, de visar säsong efter säsong att det går att göra riktigt coola (och ekologiska) unisexkläder som lyfter alla olika personligheter.

Jag har en hel del favoriter i kollektionen men om jag ska lyfta två saker så är det de nya knickersbyxorna och hjärtprintet som du kan se i aprikost nedan. Så himla fint!

gardner and the gang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s