mina favoriter på formex

I fredags var jag och Emily på Formex för att spana in allt nytt som ska komma butikerna under våren och hösten. Vi la fokus på barn- och heminredning för det går verkligen inte att hinna över allt! Och denna gången skippade vi faktiskt C-hallen helt.

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av favoriter från mässan och för att det inte ska bli ett evighetslångt inlägg så kör jag tre tips per inlägg. Det blir lagom känner jag. 

Först ut är färgstarka och uppiggande företaget Ejvor som gör allt från små tatueringar, boxar och färdiga kalaskit.

  
Det är faktiskt som så att jag tror att jag typ älskar allt de visade. Till Lennon då, det är han som står för färg och form i denna familjen. 

Kalaslådan är något som jag funderar på till Lennons kalas. Den innehöll massor av fina och roliga små kalasattiraljer. 

  
Mitt andra tips är ett klädmärke, nämligen spanska Nadadelazos. Här pratar vi GOTS och Italien i en och samma kollektion. Helt fantastisk om du frågar mig! Älskar bra miljötänk och fullkomligt tokgillar pasta och pizza.

  
Detta är lite smygbilder på höstkollektion – visst ser det snygg ut! Och så mjukt allting var! Nu hoppas jag att lite fler butiker plockar in detta märket så en slipper beställa allt från utländska butiker.

  
Ett märke som jag följt ett tag på Instagram är danska Konges Sløjd. De tillverkar fantastiskt vackra textilprodukter – precis i Linnés färgskala. 

En nyhet som jag blev förälskad i är deras nya ballongfomade speldosa. 

  
Mönsterna är enkla, strilrena och klassiska. Perfekta för att matcha med varandra, eller med saker från andra märken såklart. 

 

Nä minsann, nu väntar sängen för min del. Det känns verkligen som att ögonen går i kors! Men fler formexfavoriter kommer en annan dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s