70% rabatt på allt!

MILK COPENHAGEN har dragit igång sin slutrea och de kör 70% på ALLT! Jag kollade nyss och det finns en hel del fint kvar, framför allt i antingen de mindre eller de större storlekarna – vilket passade mig utmärkt!

Jag bunkrade upp med ett litet laget av plagg från deras baskollektion som är tillverkad av ÖKO-TEX certifierad bomull. Både Lennon och Linné har en del plagg från baskollektionerna och leggingsen från ”flickavdelningen” är våra absoluta favoriter. De är lite kraftigare i kvalitén, sen är de väldigt stretchiga. Kolla även in farfarströjorna på ”pojkavdelningen”.

Ett tips!

milk copenhagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s