nöjdare än nöjdast med klossarna

I helgen sorterade jag bland Linnés leksaker. En del åkte ner i källaren och en del av Lennons gamla saker plockades fram. En av sakerna som låg långt ner i leksakskassen var denna plocklådan från Brio. Och den blev en favorit!

brio klosslåda
mini rodini peacook
Martin och jag studerade Linné en stund när han lekte med klossarna och lådan, det var väldigt intressant att se att han testade olika stategier. Först så testade han att lägga i en kloss i taget och när alla klossarna var i lådan så plockade han ut dem och började om. Sen testade han att ställa klosslådan på sidan och efterhand som han petade i en kloss så fiskade han ut den igen. Men det som var roligast att se var när han först la alla klossarna tillrätta ovanpå lådan för att sedan bara picka i dem i hålen.

alice & fox barnmöblemang
Och det är inte en underdrift att säga att han var nöjd över sin prestation. För varje kloss han petade ner så kikade han på oss med denna urgulligt nöjda blick!

brio leksaker

Julgranen åkte ut i helgen och i hörnan där den stod så står nu det lilla barnmöblemanget. Vi håller på och känner oss för lite hur vi ska ha det i vardagsrummet, men jag tror att det lutar åt att vi gör en liten barnhörna här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s