kontroller av barnen

Idag var det dags för Lennons 5,5 års- och Linnés 1,5 års kontroll. Med vaccinationer. Jag ska vara ärlig och erkänna att jag kände mig lite nervös över att ensam klara av detta och jag planerade upp hela besöket i huvudet. Lennon skulle göra sina ”test” först, sen Linné. Därefter skulle båda vägas och mätas och avslutningsvis skulle de vaccineras. Men så blev det inte.
sparkcykel
Eftersom att vädret, bortsett från de iskalla vindarna, var helt underbart så fick jag för mig att vi skulle promenera till BVC. Lennon tog sparken och det blev en härligt skön promenad. Vi stannade med jämna mellanrum och spanade in de små isarna som bildats på vattenpölarna. Märkligt så fascinerade is kan vara för barn. Det är lite som en magnet för fötterna, de bara måste känna hur hal den är och om den knakar itu när man ställer sig på den.
is

Precis när vi rundade husknuten av vårdcentralen så somnade Linné och han sov faktiskt igenom hela Lennons kontroll. Lagom till sin egen så vaknade han upp. Det var verkligen perfekt tajming.

mini rodini fleece onesie

Båda barnen skötte sig exemplariskt idag, de var verkligen så duktiga! Nu håller vi bara tummarna på att de inte ska reagera på vaccinen.

*håll tummarna!*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s