förvaring för små legoälskare

Duplo och smålego tillhör favoritleksakerna hemma hos oss, och det finns nästan alltid något bygge framme. Lego är verkligen bra leksaker med det finns faktiskt en negativ sak med dessa bitar. De är överallt!

Vi har testat att förvara legot på lika olika sätt och på lite olika ställen, men oavsett hur vi gjorde så åkte legot ut i vardagsrummet. Barnen vill ju leka och bygga tillsammans, både med varandra men också nära oss. Och nu känns det som att vi hittat den perfekta förvaringen!
lego storage

De här förvaringslådorna är gigantiska legoklossar. De rymmer inte bara alla klossar, de går även att bygga med! Helt plötsligt så är förvaringen inte bara förvaring utan även en leksak, en leksak som inbjuder till alla möjliga lekar. Här leker Linné bil. Innan dess agerade förvaringslådorna hus.

Lådorna finns från klossar om 1- upp till 8 bitar, och kostar från cirka 100 – 350kr. Det blir ju väldigt kostsamt att köpa alla på en gång så vi har gjort så att vi önskat oss förvaringslådor i present och köpt någon då och då. När Ellos hade 25% rabatt på alla varumärke så köpte vi klart de sista lådorna och nu har barnen vars två stora 8-bitars klossar och vars en 4-bits kloss.

förvaring lego

På bilden sitter Lennon och leker i sin ”mysis”, det är det han kallas sin morgonrock. Och jag förstår honom – den är verkligen mjuk och gosig! Vi köpte den en storlek för stor (eftersom han växer så det knakar just nu) och det blev perfekt eftersom han vill ha den lite längre.

När jag satt och kikade på rean så såg jag att den just nu säljs med 30% rabatt! Ett tips om ni söker ”mysisar” till någon liten människa.

HÄR hittar du förvaringslådorna från Lego.

HÄR hittar du morgonrocken, nu med 30% rabatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s