hallelulja – tvättbara tuschpennor!

Tuschfläckar på kläderna är inget som är särskilt roande, det tror jag att alla håller med mig om. Speciellt inte när de kommer på favoritkläderna. Och än mindre när man sen glömmer bort det och hittar plagget i tvätthögen två veckor senare…

Precis så var det med Linné björnonsie från Mini Rodini. Den blev ofrivilligt prydd med ett gäng ganska så rejäla gröna fläckar. Buhuhuu tänkte jag och försökte intala mig själv att ett tiotal gröna fläckar inte spelar någon roll. Inte för att det spelar någon roll egentligen, men jag tror ni förstår vad jag menar.

Men vet ni, för ett tag sedan så beställde jag hem en paket med tuschpennor från märket Giotto Be-Be. Pennorna marknadsförs som ”den perfekta första pennan” och är tvättbara. Just det här med tvättbara trodde jag väl kanske inte så mycket på. Speciellt inte om kläderna legat med färgen på sig i ett bra tag. Men vet ni, igår tvättade jag dressen och det finns inte ett spår! Hallelulja!


Pennorna är stabila och extra tjocka. Stiftet är 5mm och sitter fast, det går alltså inte att trycka in. Korken är ventilerad och ”kvävningssäker” och Linné kan själv ta av och sätta på den, vilket verkade vara halva nöjet när han ritade. Änden på slutet är bitsäker. Pennorna är även PEFC-certifierade samt dermatologiskt testade vilket känns tryggt då mina barn -uppenbarligen- målar på sig själva.

En paket med sex pennor kostar 89kr, vilket kan kännas ganska mastigt för några tuschpennor. Men jag kan verkligen rekommendera dessa, de är väldigt värda varendaste krona! Två gånger om! Jag ska faktiskt investera både i kritorna och färgpennorna – även de ska vara tvättbara!

HÄR hittar du tuschpennorna.
HÄR hittar du hittar du samtliga av Giottos produkter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s