ta det lungt i jultrafiken!

Tänk, imorgon är julafton!

Jag kan inte låta bli att undra var tiden tagit vägen, det känns som att december bara swisht förbi. Eller det känns som att denna månaden swishat förbi såhär i efterhand, det kändes inte riktigt så när vi låg magsjuka i två veckor…

Men snart är en av årets bästa dagar och högtider här, och familjemys och goda middagar står på schemat i flera dagar framöver. Vi ska hålla oss på hemmaplan med gångavstånd i år, så om det inte är totalt katastrofväder, typ ösregn och storm, så kommer vi att låta bilen stå på vila.

Alla ni som ska ut och köra i jul. Ta det försiktigt och kör i god tid! Det är många ute på vägarna just nu, och julhelgen är statistiskt sett en av de farligaste helgerna i trafiken… Och vi vill ju inte att något tråkigt ska hända.

besafe bilbarnstol

Tänk också på att inte bylsa på de små för mycket kläder när de ska sitta i bilstolen, det gör nämligen att bältet sitter sämre – även om man själv upplever det sitta hårt och åtspänt. Titta gärna in hos min bloggkollega Linda som tagit bilder när hennes lilla Selma är bältad med och utan tjock jacka!

Klicka HÄR så kommer du direkt till Lindas inlägg.

Själv har vi satt en fleeceonsie från Mini Rodini på Linné. Den är tunn men varm och go! Ett plagg att spana in på kommande rea! Jag ska i varje fall storlekssäkra denna till nästa höst/vinter!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s