mumsiga praliner

För ett tag sedan fick jag hem en låda med de smarrigast pralinerna, Raffaello från Ferrero. Rafaello är en vit kokos- och mandelpralin med en krämig gräddfyllning. Utsidan är krispig, fyllingen mjuk och len och i mitten göms en rostad mandel. Och jag säger bara mums!

buzzador

ferrero

Det är inte bara jag som säger mums. Alla som smakat på pralinerna har gillat dem. Lennon var dock lite kritisk till den rostade mandeln i mitten, men resten slank ner utan problem!

En annan fördel med att få hem en låda choklad är att man kan bygga med dem likt Kapla-stavar. Inte för att man får leka med mat, men lite kul kan man ju få ha ibland!

rafaello

En julklassiker hemma hos oss är den bruna pralinen Ferrero Rocher, ni vet den som ligger i guldigt foliepapper. Dessa två praliner tillhör samma familj – och det är bara att konstatera att det är en familj med god smak!

– – – – – – – – – –

Jag är medlem i Buzzador som är ett av nordens ledande företag inom ”word of mouth” och social media marketing. Som Buzzador får jag testa produkter kostnadsfritt. Allt jag behöver att göra är att berätta om produkterna jag testar för mina nära och kära. Jag väljer själv vilka kampanjer jag önskar delta i och har man turen på sin sida så blir man utvald som testperson!

Vill du med bli en Buzzador så klicka in på deras hemsida HÄR och följ instruktionerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s