ett alldeles underbart juligt boktips

Är det en sak som jag kanske handlar för mycket av så är det böcker, eller för att vara lite mer specifik – barnböcker. Men visst är väl barnböcker en sak man kan köpa med gott samvete. Böcker och läsning är ju fantastiskt på alla sätt och vis!

Böcker och läsning är inte bara språkutvecklande, det ger även en stund varje dag då allt annat läggs åt sidan. En stund då man ligger tillsammans och myser. En stund då man tillsammans förflyttar sig in i en annan liten värld.

Så här i juletider så måste jag tipsa om denna vinterns absolut bästa barnbok, Astrid Lindgrens jul. Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att detta nog en av de mest magiska sagoböcker vi har.

Det är nämligen så att Astrid läser boken!

Astrid Lindgrens jul innehåller sju julberättelser där vi får träffa på Pippi, Emil, Madicken med flera. Boken innehåller även Astrids originalillustrationer i svart-vitt.
jul

Självklart är det så att man själv kan läsa boken precis som vanligt, men för mig som är uppväxt med Astrids härliga berättarröst så ger det mig en alldeles speciell känsla av att lyssna. Det fungerar även att koppla in hörlurar, så boken kan ju fungera fint som underhållning under en längre biltur.

astrid lindgren

Vi köpte vår bok via en bokklubb som barnen är med i, men jag har googlat och absolut billigast är Bokus med 183kr inkl. frakt. Detta pris gäller om du är MedMera-medlem (har du ett Coop-kort är du det). Annars kostar den 217kr inkl. frakt.

Klickar du HÄR så kommer du raka vägen till boken. Än hinner den komma fram till jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s