Granit + Fine Little Day

It’s a Fine Little Day at Granit! 

Affisch Kanin 30x40cm
Den här lilla söta gröna kaninen, illustrerad av ingen mindre än Elisabeth Dunker, skuttar in i Granits butiker nu på torsdag. Tillsammans med ett gäng kaninkompisar och en härligt sagolik skog så kommer dessa illustrationer att pryda allt från kläder till omslagspapper.
Granit Fine Little Day 09
fine little day granit
Kollektionen är inte bara fin för ögat. Den är har också vår värld i åtanke. Alla bomullsprodukter är tillverkade i ekologisk-, GOTS– och Fairtrade-certifierad bomull. Pappersprodukterna är tillverkade av återvunnen papp, i Europa. Arbetarna på fabrikerna har fått ut levnadslöner, alltså inte en minimilön, utan en lön baserat på vad man i det specifika tillverkningslandet behöver för att försörja sig. Men inte nog med det. Fine Little Days kollektion hos Granit är även klimatkompenserad via ZeroMission.

Det är sånt här jag gillar, när saker är fint både för själen och för ögat!

Granit Fine Little Day 08
Denna barnkollektion är som sagt helt ny och är exklusivt framtagen med illustratören Elisabeth Dunker från Fine Little Day. Kollektionen kommer att säljas i alla Granits butiker med undantag från kläderna som kommer att finnas till försäljning i några utvalda butiker.

Och för alla er som inte bor nära någon butik? Oroa er inte, hela kollektionen kommer att finnas tillgänglig i webbshoppen!
elisabeth dunker

3 reaktioner på ”Granit + Fine Little Day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s