i’m back!

För exakt 75 dagar sedan så skrev jag ett ”tack och hej”-inlägg här på bloggen. Då flyttade jag bloggen och testade på att vara en toppbloggare hos Loppi. Men som ni kanske förstår så är jag nu tillbaka här på malinsroom.com.

2015 kan jag nog beskriva som året då jag testade på att blogga hos andra, året då jag testade på att ligga på en portal. Först ut var ju Barnmode.se och nu senast Loppi.se.

Och det är bara att konstatera att det inte är jag!

Att testa på att blogga hos andra har varit både lärorikt och trevligt, men någonstans i det har jag känt att jag förlorat lite av mig själv. Jag vill ha min blogg. Jag vill kunna ändra design och layout. Om något strular så vill jag kunna rätta till det så det fungerar. Jag är malinsroom när jag bloggar, och då vill jag ha mitt ”room”. Och det har jag nu!

Det var inte helt lätt att flytta hit de inläggen jag skrivit under tiden jag legat hos Loppi. Supporten på WordPress har jobbat för fullt och efter tappert kämpande så tror jag att alla inläggen finns på plats här inne. Dock ser bilderna inte alls bra ut och jag vet inte vad som händer när min blogg på Loppi stängs ner. Men men, det återstår att se.

Nu ska jag sätta igång och fixa och trixa här inne! Åh, så roligt det känns!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s