en liten skjorta fylld med minnen

Linné har fått en sån otroligt fin present från sin farfar. Han har låtit sy om en av sina skjortor så det blev en skjorta som passar Linné! Jag älskar hela grejjen med att låta ett ärvt plagg bli ett nytt. Det är så fint på alla sätt och vis!

herrskjortabarnskjorta

Även om farfar är en händig man så är det inte så att han själv sytt om skjortan. Vi fick ett presentkort hos Picket fence som är ett företag som syr om vuxenkläder till barnkläder. Det fanns en del olika plagg att välja mellan, men vi tyckte att det skulle vara så likt originalet som möjligt och valde därför modellen Shirtsomeone who loves me used to wear thisResultatet blev så himla bra! Ja ni ser ju själv hur nöjd Linné blev!
picket fenceAtt ge bort en skjorta tillsammans med ett presentkort på ett nytt barnplagg inom temat ”Someone who loves me used to wear this” är verkligen en bra idé! Det blir lite av en användbar minnesgrej. Som till skillnad från mycket annat faktiskt blir använt…

När Linné växt ur ”faffes skjorta” så kommer den i varje fall att hamna i Linnés minneslåda.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s