event med BeSafe

Just nu sitter jag på ett tåg någonstans i Småland. Jag är nämligen på väg till ett bloggevent, eller snarare en ambassadörsträff, med BeSafe. Vi ska bland annat få kika på deras nyhet iZi Modular. Sen ska vi njuta både av SPA och trerättersmiddag! Behöver jag skriva att jag tror att det kommer att bli trevligt!?

besafe bilstol
På denna bilden, som jag tog en varm sommardag i augusti, sitter Linné och sover gott i sin iZi Kid X1 i-Size. Och på sig har han en underbar dress från Anïve for the minors. Och på tal om Anïve, håll koll på bloggen för snart lägger jag ut ”sneak peeks” på deras SS16-kollektion! Och den ska inte missas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s