conscious fashion

Som ni vet så försöker jag att handla kläder som framställts på mer medvetna sätt. Jag vill att materialen och produktionen ska vara så skonsam som möjligt miljön. Och jag vill att kläderna jag sätter på mina barn ska vara fria från farliga och skadliga ämnen.

Kedjorna blir allt bättre på att skapa kollektioner med lite mer medvetna val. Det kan handla både om miljön och sättet och villkoret plagget producerats på. Stor tumme upp för detta!

Jag har uppdaterat Lennons garderob med ett gäng nya enfärgade baströjor. För första gången så testade jag att köpa från Ellos Conscious choise och jag blev positivt överraskad! Hem kom nämligen fyra helt ljuvligt mjuka tröjor. Jag hade inte läst så himla noga men de är tillverkade i melange, vilket ger en sammetslen yta.

organic cotton
basplagg
ellos sustainableEllos har ett bra utbud av ekologiska kläder för barn och nästa gång jag beställer så ska jag beställa hem deras underkläder och strumpor i ekologisk bomull, det är nämligen dags för att storleksuppdatera även den lådan…
017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s