ljuvliga nyheter till Linnés hörna

Linnés lilla hörna har uppdaterats med några mjuka och alldeles ljuvliga nyheter. En del ”nyheter” är faktiskt sen gammalt. Som spjälskyddet. Men när vi vände på det så fick sängen ett helt nytt uttryck. Det är sånt jag gillar, när saker i en handvändning upplevs som nya!
spjälskydd garbo&friendsDen lilla luftballongen, som faktiskt är en speldosa, är helt ny. Den spelar en vacker och mycket diskret melodi, och den är ju en sån himla fin detalj. Den ger lite ”piff” till sängen tycker jag.
speldosa elodie details
luftballong elodie detailsBäddsetet är också nytt, en dag låg det bara i postlådan. Det var en fin vän som överraskade mig. Ett stort älsk’ på den omtänksamheten! Förutom att det är i en helt perfekt mjukt mintgrön nyans så är det precis som spjälskyddet vändbart. Och tillverkat i ekologisk bomull – såklart!
påslakan fine little dayJag tycker att allt passar så fint tillsammans. Färger, mönster och motiv är som gjort för att höra ihop. Det är en riktigt mysig säng han har, lilla Linné. Undra bara när han ska förstå det själv…

Luftballongsmobilen hittar du HÄR och det mysiga bäddsetet hittar du HÄR!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s